Абе какви са тиа расходи 12-15 за 1,6 бокссер бре и аз карам такава .Но гори 12-13л. бензин на 100км сега зимата с моито градско в ботевград дето е палиа минавам 1,5км и спирам и после пак пала и пак наи много 5 км и спирам колата вообще не загриава и вечерно време седа та се изпращаме с приателката по 20 мин пред блока и на запален двигател и ми 12-13 литра знам защото го засичам на пално пално като мина 100км и хода да сипвам бензин А 95. А като хода до софиа това са ми 110км магистрала и около 60км софиско градско ми е на 8-8.5литра
P.S. Брава-та харчи сега зимата 5.7Л Дисел на 100км
И един савет ,несме на ралита че да давате газ до дупка при потеглиане и да се опитвате да седите на 1 метар от автомобила пред вас .Оскориаваите плавно и спираите по одалече това че карате "барзи" коли с пално каско не сте застраховани че ниама да обиете никаои.
P.S. Брава-та харчи сега зимата 5.7Л Дисел на 100км

И един савет ,несме на ралита че да давате газ до дупка при потеглиане и да се опитвате да седите на 1 метар от автомобила пред вас .Оскориаваите плавно и спираите по одалече това че карате "барзи" коли с пално каско не сте застраховани че ниама да обиете никаои.
Comment