Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 145 - съвет за избор на двигател

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе какви са тиа расходи 12-15 за 1,6 бокссер бре и аз карам такава .Но гори 12-13л. бензин на 100км сега зимата с моито градско в ботевград дето е палиа минавам 1,5км и спирам и после пак пала и пак наи много 5 км и спирам колата вообще не загриава и вечерно време седа та се изпращаме с приателката по 20 мин пред блока и на запален двигател и ми 12-13 литра знам защото го засичам на пално пално като мина 100км и хода да сипвам бензин А 95. А като хода до софиа това са ми 110км магистрала и около 60км софиско градско ми е на 8-8.5литра

P.S. Брава-та харчи сега зимата 5.7Л Дисел на 100км

И един савет ,несме на ралита че да давате газ до дупка при потеглиане и да се опитвате да седите на 1 метар от автомобила пред вас .Оскориаваите плавно и спираите по одалече това че карате "барзи" коли с пално каско не сте застраховани че ниама да обиете никаои.
    Опел Кадет GSI
    166 2,4 JTD
    ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

А мен питаш ли ме как се опулих като прочетох къв му бил разхода по магистрала с 120-130 на Евгени Генчев.... 8.6 При положение, че с тази скорост на мен ми е 7.5.. ае да ми гарантира после, че му била изправна колата
      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от rijko
        Абе какви са тиа расходи 12-15 за 1,6 бокссер бре и аз карам такава .Но гори 12-13л. бензин на 100км сега зимата с моито градско в ботевград дето е палиа минавам 1,5км и спирам и после пак пала и пак наи много 5 км и спирам колата вообще не загриава и вечерно време седа та се изпращаме с приателката по 20 мин пред блока и на запален двигател и ми 12-13 литра знам защото го засичам на пално пално като мина 100км и хода да сипвам бензин А 95. А като хода до софиа това са ми 110км магистрала и около 60км софиско градско ми е на 8-8.5литра

P.S. Брава-та харчи сега зимата 5.7Л Дисел на 100км

И един савет ,несме на ралита че да давате газ до дупка при потеглиане и да се опитвате да седите на 1 метар от автомобила пред вас .Оскориаваите плавно и спираите по одалече това че карате "барзи" коли с пално каско не сте застраховани че ниама да обиете никаои.
        Баце извинявай за спама, ама чувал ли си за буквата У....сори ама не издържах...
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от trouble

Баце извинявай за спама, ама чувал ли си за буквата У....сори ама не издържах...
          Бреи ти да не си О(у)чителка :P
          Опел Кадет GSI
          166 2,4 JTD
          ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Виж, друже, не приемай поучаванията като нещо лошо. Правилата в граматиката, във форума и почти всичко друго, са сложени за да улеснят комуникацията и взаимоотношенията.
            Най-лесният, но не и особено ефективен, начин за налагане на спазването им е насилственият със съответните средства. В този конкретен случай, колегата се опитва по другия. Не бива да реагираш нагло в подобни случаи.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

с 120-130 на Евгени Генчев.... 8.6 При положение, че с тази скорост на мен ми е 7.5
              да спрем до тук
              Alfa Romeo 146/1.4 TS

Comment

re

я нека и аз да кажа, имах 145 1.6ТС 120к.с., смених термостат, в софия прилично каране, абе случваше да я изрежа, 12 - 12,5 . с нея се влюбих в алфа ромео. дадох я на баща ми, той я кара рано сутрин до работа на около 10-12 км. и към 16 ч. се връща. разход 11 сега си купих 145 1.4 103 к.с.-такава имаше, ама е газов инжекцион та нещата са други вече, ама на бензин е 11-12

Comment

Working...
                X